2013. január 12., szombat

Az új kezdet

Minden kezdet nehéz.
Ahogy az enyém is újra, de hiszek abban, hogy változások fognak történni. Azok a változások pedig jók lesznek, kifejezetten ezért töröltem minden bejegyzést. Szívfájdalom nélkül. Sokat gondolkodtam, hogy egyszer még végiglapozom az összeset, mert rengeteg dolog innen rémlik fel, de... elég volt. Komolyan, már saját magamon nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek annyi szenvedéstörténetet leírtam itt nektek. Nem akarok ilyen lenni. Vagyis olyan. Ez az év hatalmas lutri nekem, fogalmam sincs mi fog a suli után következni. De ha a kezembe veszem az irányítást - amihez hatalmas munka kell - akkor úgy érzem menni fog. Tudom, nehéz lesz a változás. És fogok sírni, de a javamra fog válni. Ennek a részei lesztek TI is. Már aki még itt van velem.Ami pedig nem változik, az az, hogy máris futok meccset nézni. :)

8 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Köszönöm! Tudom, hogy rád mindig számíthatok :')

   Törlés
 2. Szia! Én most tévedtem ide először, de már most látom, hogy jó blog lesz. Sok sikert! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Üdv itt a kis világomban :) És köszönöm! :)

   Törlés
 3. Szia! Nem szerkeszted már a blogod? :/ én csak most találtam rá, szívesen olvasnám, hogy mi a helyzet Veled, "névrokon" :) Szimpatikusnak tűnsz, és én is szeretem a spanyolt :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Ne haragudj, hogy még csak most válaszolok. Újra elkezdtem szerkesztgetni, nemsokára jön az első igazi bejegyzés :) De aranyos vagy, remélem nem okozok csalódást! :)

   Törlés
  2. Örömmel látom az új bejegyzéseket, majd mindjárt el is olvasom őket :)))

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés